Tabăra culturală interactivă Nr.13 – Seară de film

În data de 23.09.2021 s-a desfăşurat Tabăra culturală interactivă nr. 13 „Seară de film”, în cadrul subactivității 4.2 „A4. Sprijinirea dezvoltarii si furnizarii de servicii integrate in cadrul Centrului comunitar „UNITate in DIVERSitate” Remetea Chioarului SA4.2. Organizare, acreditare si furnizare servicii integrate in cadrul Centrului comunitar”.

Evenimentul s-a desfășurat în Centrul comunitar, experții Beneficiarului au așezat scaunele la Centrul comunitar la locul de desfășurare a Taberei culturale interactive – Seara de film, s-au ocupat de amenajarea locurilor pentru persoanele din grupul țintă, s-au asigurat că fiecare participant are materialele necesare pentru a desfășura activitatea, s-au asigurat că se respectă egalitatea de șanse și gen, precum și asigurarea liniștii necesare pe parcursul desfășurării taberei, iar la sfârșit au distribuit hrana persoanelor participante din grupul țintă al proiectului.

Taberele culturale interactive au rolul de a dezvolta abilitățile de comunicare, de a le oferi tipare comportamentale, alternative de petrecere a timpului liber în mod constructiv, și șansa de a participa la activități culturale inedite.

Aceste tabere aduc un plus valoare proiectului mai ales prin faptul ca au beneficii importante in dezvoltarea copilului oferind sansa copiilor sa acceseze lumi noi, acumuland cunostinte noi, dezvoltand curiozitatea si imbogatind cultura generala a copilului.

Taberele culturale le ofera alternative de petrecere a timpului liber care vor contribui la schimbarea lor atat din punct de vedere comportamental, educational si al dezvoltarii lor

În cadrul acestei Tabere culturale interactive au participat un nr. total de 58 de persoane, din care 50 de persoane din grupul țintă al proiectului, atât români, cât și de etnie romă, precum și voluntari înscriși. Astfel, persoanele din grupul țintă al Proiectului au beneficiat în cadrul acestui eveniment de servicii de catering și de serviciile oferite în cadrul SA 4.2 – Tabere culturale interactive.

Lasă un răspuns