Centrul comunitar „UNITate în DIVERSitate” – Amenajare și dotare pentru nevoile comunității

Centrul Comunitar de zi pentru asistență și suport pentru persoane aflate în situații de nevoi - Servicii de asistență comunitară Chioar - UNITate în DIVERSitate

În cadrul SA 4.1 se va amenaja și dota Centrul Comunitar „UNITate în DIVERSitate” pentru nevoile identificate comunității. 

În acest sens, prin proiectul de față, va fi înființat 1 Centru comunitar de servicii integrate prin care se oferă membrilor comunității marginalizate un set de măsuri dimensionate la nevoile identificate comunității marginalizate. 

Se vor demara lucrări de reabilititare și extindere – construcții și instalații, se vor monta utilaje tehnologice, se vor contracta servicii de proiectare inginerie și asistență tehnică, se vor face retele de racord, se vor crea utilitati exterioare incinte. Totodata spațiul va fi accesibilizat pentru accesul persoanelor cu dizabilități. 

Centrul comunitar va fi dotat cu:

  • mobilier (scaune, mese, rafturi, cuiere, dulapuri)
  • echipamente IT (calculatoare, laptopuri, multifunctionala, imprimanta)
  • echipamente pentru uzul grupului țintă (masina de spalat, uscator rufe, masina de cusut, fier de calcat, frigider)

Toate aceste lucrari de amenajare și dotari vor veni în sprijinul dezvoltării și furnizării de servicii integrate pentru comunitatea marginalizată. 

Lasă un răspuns