Campania de informare și conștientizare Nr.7 „Remetea antreprenorială 3” – 05.11.2019

REMETEA ANTREPRENORIALĂ 3

Pe data de 05.11.2019, la Centrul Comunitar Remetea Chioarului, cu începere de la ora 17:00, a avut loc a şaptea Campanie de informare şi conştientizare „Eu sunT tU”, cu tematica „Remetea Antreprenorială 3”.

Evenimentul – organizat de experţii S.C. 3 ART S.R.L., ai Asociaţei Filantropice „Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul”, ai Primăriei Remetea Chioarului – s-a desfăşurat în cadrul subactivităţii 7.2. „Acţiuni de facilitare şi mediere pentru identificarea şi consolidarea de parteneriate pentru rezolvarea problemelor comunităţii printr-o abordare participativă”.

A treia parte a Campaniei „Remetea Antreprenorială a fost organizată ca un răspuns la solicitările grupului ţintă interesat să participe la concursul de depunere a planurilor de afaceri „Antreprenor la mine în sat”.

A existat un dialog constructiv între participanţii la acest eveniment. Au fost probate schimburi de idei şi informaţii între comunitatea interesată din Remetea Chioarului şi experţii antreprenoriat, în vederea elaborării unor planuri de afaceri cât mai complexe şi complete, din care 40 vor contribui, prin înfiinţare, impementare şi dezvoltare, la transformarea mediului socio-economic al arealului de interes din Remetea Chioarului şi totodată la transforarea pieţei muncii.

Proiectul cuprinde mai multe măsuri integrate, cu un caracter inovator, fiind realizat într-o regiune care a beneficiat de foarte puţine mijloace dezvoltare a resurselor umane (prin acestea, înţelegându-se atât programe de tip „A doua şansă”, cât şi servicii de consiliere profesională, formare profesională continuă, mediere pe piaţa muncii.

„Chioar – UNITate în DIVERSitate” a fost conceput, scris, şi implementat de către Primaria Comunei Remetea ChioaruluiS.C. 3 ART S.R.L.Parohia si Asociatia Filantropica Sf Ierarh Iosif Marturisitorul, Şcoala Gimnazială Remetea Chioarului, pentru a veni în sprijinul comunităţii marginalizate Remetea Chioarului prin măsuri integrate: programe „A doua şansă”, educaţie, formare profesională, consiliere, mediere, ocupare pe piaţa muncii, sprijin financiar, antreprenoriat, îmbunătăţire a condiţiilor de locuit şi reglementare a actelor de proprietate.

 

Lasă un răspuns