Campania de informare și conștientizare Nr.4 „Remetea Antreprenorială” – 21 Martie 2019

REMETEA ANTREPRENORIALĂ:

„Oricine poate încerca să deschidă o afacere dacă simte că poate schimba ceva în viaţa celorlalţi şi dacă îşi urmează pasiunea.” (Richard Branson, antreprenor de succes şi fondator al brandului Virgin)

Pe data de 21 martie 2019 a avut loc a patra Campanie de informare şi conştientizare din cadrul proiectului nostru, intitulată „Remetea Antreprenorială”.

Evenimentul, desfăşurat în Centrul Comunitar din Remetea Choarului, s-a centrat pe prezentarea oportunităţilor antreprenoriale – oferite de către proiect – unui public format din grupul ţintă, reprezentanţi ai instituţiilor locale, întreprinderi, asociaţii şi mass-media.

În cadrul Campaniei de informare şi conştientizare s-a reiterat necesitatea dezvoltării rurale prin accesarea fondurilor europene şi, cu precădere, prin transformarea economică a localităţii. Proiectul Chioar UNITate în DIVERSitate oferă locuitorilor posibilitatea de a depune propriile planuri de afaceri la concursul „Antreprenor la mine în sat” şi de a primi un ajutor de minimis pentru înfiinţarea şi demararea afacerilor visate, de a contribui la transformarea pieţei muncii prin crearea unor noi locuri de muncă.

Campania s-a caracterizat prin interactivitate. Mai multe persoane din grupul ţintă şi-au manifestat intenţia de a participa la concursul de planuri de afaceri şi au pus invitaţilor (antreprenori cu experienţă) şi experţilor noştri în antreprenoriat întrebări pertinente referitoare la mecanismul de concurs, la drepturile şi responsabilităţile pe care le implică înfiinţarea unei afaceri

Lasă un răspuns