Atelierul Intercultural Nr.23 „Ziua Poliției – Cum să circulăm corect” – 13 Ianuarie 2021

În data de 13.01.2021 s-a desfăşurat Atelierul Intercultural și Interetnic cu nr. 23 – „Ziua Poliției – Cum să circulăm corect”, în cadrul subactivității 7.1 „Ateliere Interculturale – acțiuni de implicare activă si voluntariat al membrilor comunității în soluționarea problemelor cu care se confruntă comunitatea”.

Activitatea desfășurată a avut tematica Cum să circulăm corect. În cadrul acestui Atelier s-a prezentat un material powerpoint în concordanță cu tematica evenimentului, s-a discutat liber despre cum trebuie să circulăm corect și care sunt consecințele dacă nu respectăm regulile de circulație. În cadrul acestui eveniment l-am avut ca invitat pe Agentul principal șef de post al comunei Remetea Chioarului Buga Marcel. Acesta a vorbit despre regulile de circulație și despre importanța respectării acestora. La sfârșit participanții au primit câte un chestionar prin care și-au putut verifica cunoștințele dobândite.

Menționez că, având în vedere restricțiile aflate încă în vigoare, persoanele din GT au venit în intervale orare diferite, pentru a evita supraaglomerarea încăperii în care s-a desfășurat Atelierul intercultural și interetnic.

Scopul acestui Atelier intercultural și interetnic a fost de a crea o activitate prin care să educe și să conștientizeze comunitatea despre importanța respectării regulilor de circulație și adoptarea unui comportament adecvat, atât în calitate de pieton, cât și în calitate de biciclist.

Lasă un răspuns