Atelier Intercultural Nr.7 „Ziua Copilului – Concursuri și întreceri sportive” – 31.05.2019

„Ziua copilului – Concursuri și întreceri sportive”

În data de 31.05.2019 s-a desfășurat cel de-al șaptelea Atelier Intercultural din cadrul SA7.1 cu tema „Ziua Copilului – Concursuri și întreceri sportive” 

La eveniment au fost invitați copii înscriși în grupul țintă în cadrul proiectului „Chioar – UNITate în DIVERSitate„ unde au avut parte de bucurie mare participând la diversele activități pregătite pentru ei  de către experții SA7.1 

Copilăria este un moment, o trăire la care ne raportăm, apoi, ca adulţi toată viaţa. Toţi copiii de astăzi, adulţii de mâine, ar trebui să-şi amintească despre copilărie ca despre o etapă frumoasă şi plină de bucurii din viaţă. Din păcate, sunt copii care încă trebuie să lupte pentru aceste bucurii, care înseamnă atât de mult. Aceşti copii au nevoie doar de o şansă pentru a-şi demonstra valoarea, puritatea, inocența şi capacitatea lor. De aceea, societatea este datoare şi trebuie să acorde atenţie şi sprijin tuturor copiilor, indiferent de etnie, vârstă, sex, rasă, pentru că toţi au nevoie de dragoste, înţelegere și motivația de a merge înainte. 

Prin acest proiect, încercăm să le aducem copiilor bucurii, să le redăm speranța și încrederea. Pentru ei, orice gest, cât de mic, contează foarte mult! 

Lasă un răspuns