Atelier Intercultural Nr.11 „Igiena și sănătatea corporală” – 15.10.2019

Ziua mondială a spălatului pe mâini („Global Handwashing Day”), este marcată anual la 15 octombrie și este dedicată creșterii gradului de conștientizare și înțelegere cu privire la importanța spălatului pe mâini cu săpun, ca un mod simplu și eficient pentru a preveni bolile și pentru a salva vieți.
Pentru a marca această zi și pentru a contribui la prevenirea bolilor, respectiv pentru a promova educația pentru sănătate, mai ales în rândul copiilor, la Centrul Comunitar din Remetea Chioarului, azi, 15 octombrie 2019, se va desfășura Atelierul Intercultural nr. 11 „Igiena și sănătatea corporală”, în cadrul SA 7.1 „Ateliere Interculturale – acțiuni de implicare activă și voluntariat în soluționarea problemelor cu care se confruntă comunitatea”. La acest eveniment vor participa copii români, dar și de etnie romă și părinți ai acestora. Aceste Ateliere promovează nediscriminarea, toleranță, egalitatea de șanse, precum și acceptarea diversității și susține participarea activă în comunitate indiferent de etnie, religie, gen, nivel de instruire sau alte criterii discriminatorii.
Aceste activități fac parte din Proiectul “Chioar-UNITate în DIVERSitate”, cofinanțat din Fondul Social European, prin programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Titlu proiect: “Chioar-UNITate în DIVERSitate”
ID proiect: POCU/138/4/1/114852
Valoarea totală a proiectului: 21.475.683,97 lei
Perioada de implementare a proiectului: mai 2018 – mai 2021

Lasă un răspuns